SØRG FOR AT BÅTEN LIGGER VEL I HAVN


Bruk vintermånedene til å planlegge brygge til båten din. Kanskje trenger sameiet på hytta nytt bryggeanlegg eller er det på tide at båtforeningen oppgraderes?

Det er Simen Strandhaug i Småbåthavner som snakker. Han forteller at Småbåthavner har levert flytebrygger til det norske markedet i 60 år. – Lang erfaring gir fagkunnskap, og fagkunnskap ligger bak kvalitetsproduktene våre. Det har gjort oss til en av Nordens ledende leverandører innenfor dette segmentet, sier Strandhaug. Småbåthavner leverer solide produkter til alt fra hyttefolk, til større båtforeninger, kommuner, profesjonelle marinaer og store boligprosjekter ved sjøen.

– Løsningene våre er produsert i materialer spesielt utviklet for de belastninger og miljøpåvirkninger en brygge skal tåle. I et land med vekslende vær er det ekstra viktig å sikre seg at båten ligger trygt når det blåser. Utstyret må være maksimalt tilpasset norsk klima, og vi vet hva som holder, sier Strandhaug.

Bryggeanlegg med rullestoltilpassede utriggere og landgang etter kundens ønske.

En brygge tilpasset ditt behov og ditt båtmiljø

Det hele starter med din idé. Og selv om den er god, er første skritt å sjekke om den lar seg gjennomføre.

– For oss er det viktig å finne riktig brygge til hvert prosjekt, og vi gjør derfor gode forundersøkelser for å finne ut hvilken type som passer best, sier Strandhaug. Faktorer som bølger fra vind og båttrafikk, strømninger i vannet og vindforhold har betydning for valg av bryggetype og dimensjonering av forankring.

Småbåthavner har sentral godkjenning for prosjektering og utføring av byggeprosjekter, og kan ta seg av hele dokumenthåndteringen.

– Småbåthavner er en totalleverandør og leverer alt du trenger til din brygge, presiserer Strandhaug.

Rask levering og egne montører

Med en kort avstand fra tegnebord til produksjon, tilbyr Småbåthavner kort leveringstid og mulighet for individuell tilpasning. Småbåthavner har i dag tre hovedtyper brygger: Betongbrygger, brygger med galvanisert stål og brygger med treramme for mer skjermet beliggenhet. Med et bredt utvalg av brygger og bryggeanlegg står Småbåthavner klare til å levere den perfekte bryggen som skal holde i mange år fremover.

– Alle våre brygger er norskproduserte, og vi har også egne montører. Montørene har inngående kunnskap om produktene og er svært fleksible til å finne løsninger om noe uforutsett skulle skje. Du får garanti for at alt blir montert riktig og effektivt, sier Strandhaug. Han foreller om gode skussmål om oppfølging og service fra kundene.

– Mange år med godt samarbeid har sikret at Ullern Båtforening i dag har om lag 440 båtplasser. Vi i Småbåthavner ser ikke lenger på Ullern Båtforening som kunde, men en samarbeidspartner.

– Kom gjerne og besøk oss og presenter bryggeønskene dine. Vi besøker gjerne deres anleggsområde for å hjelpe til med å legge til rette for bryggeløsningene våre. Vi vet at det er detaljene som teller når noe skal vare lenge. Vi er båtfolk, først og fremst, avslutter Strandhaug.


Montører
Våre egne montører har dyp kunnskap til produktene og gir utbyggerne en garanti for at alt blir montert riktig og effektivt. Siden de er våre egne montører er de også fleksible med å finne løsninger. Vi får gode skussmål for vår oppfølging og service, og vi setter stor pris på å kjenne våre kunder godt gjennom langvarige samarbeid.


Individuell tilpasning
Vi leverer brygger i alle størrelser og til alle formål, spesielt utviklet for de belastninger og den miljøpåvirkning en brygge skal måtte tåle i det norske klimaet.


Bryggereferanser

Fredrikstad Motorbåtforening


Verket Moss


Djevelodden


Rondvatnet i Rondane