Sikrer at båten din ligger trygt


Mange nordmenn har fått øynene opp for båtlivet de siste årene, men har du tenkt over hvor båten skal ligge når den ikke er i bruk? Ikke? Slapp av, det har Småbåthavner allerede gjort for deg.


– Erfaring gir fagkunnskap, og fagkunnskap gir kvalitetsprodukter, sier Simen Strandhaug i Småbåthavner.

I 60 år har Småbåthavner levert flytebrygger til det norske markedet, noe som har gjort de til en av Nordens ledende leverandører innen segmentet, og de vet akkurat hva slags brygge som passer til ditt prosjekt.

– Vi leverer solide produkter til alt fra hyttefolk med behov på varme sommerdager, til større båtforeninger, kommuner, profesjonelle marinaer og store boligprosjekter ved sjøen, forteller Strandhaug.

I et land med vekslende vær er det ekstra viktig å sikre seg at båten ligger trygt når det blåser, og det vet Småbåthavner godt.

– Våre løsninger er produsert i materialer spesielt utviklet for de belastninger og miljøpåvirkninger en brygge skal måtte tåle. Våre produkter er basert på erfaring, med mål om å være best mulig tilpasset norsk klima. Vi vet hva som holder, sier Strandhaug.

Leverer alt du trenger til din brygge
Med kvalitet, kunnskap, planlegging og oppfølging i fokus, har Småbåthavner blitt en foretrukken rådgiver for mange.

– Før vi blir involvert har våre kunder allerede tenkt mye. Det starter med en idé, en visjon og derfra til prosjektering og gjennomføring. Og der kommer vi inn i bildet, sier Strandhaug.

For selv om ideen er god, er første steg å sjekke om det er mulig å gjennomføre en utbygging. Om reguleringsplanene for området er i orden, så går man videre til byggetillatelser. Småbåthavner har sentral godkjenning for prosjektering og utføring av byggeprosjekter, og kan derfor ta seg av hele dokumenthåndteringen.

– Vi er en totalleverandør og leverer alt du trenger til din brygge.

Faktorer som bølger fra vind og båttrafikk, strømninger i vannet og vindforhold har betydning for valg av bryggetype og dimensjonering av forankring.

– For oss er det viktig å finne riktig brygge til hvert prosjekt, og vi gjør derfor gode forundersøkelser for å finne ut hvilken type som passer best, sier Strandhaug.

Rask leveringstid og individuell tilpasning
Småbåthavner har i dag tre hovedtyper brygger: Betongbrygger, brygger med galvanisert stål og brygger med treramme for mer skjermet beliggenhet. Med en kort avstand fra tegnebord til produksjonslokale, kan de også tilby en rask leveringstid og mulighet for individuell tilpasning.

– Alle våre brygger er norskproduserte, og vi har også egne montører, sier Strandhaug. At montørene har innegående kunnskap om produktene og er fleksible i å finne løsninger om noe uforutsett skulle skje, gir også kunden en garanti for at alt blir montert riktig og effektivt.

– Vi får gode skussmål for oppfølging og service, hvilket gjenspeiles gjennom høy kundetilfredshet, forteller Strandhaug.

Med et bredt utvalg av brygger og bryggeanlegg står Småbåthavner klare til å levere den perfekte bryggen som skal holde i mange år fremover.

– Vi vet at det er detaljene som teller når noe skal vare - for vi er jo båtfolk, først og fremst, avslutter Strandhaug.


Montører
Våre egne montører har dyp kunnskap til produktene og gir utbyggerne en garanti for at alt blir montert riktig og effektivt. Siden de er våre egne montører er de også fleksible med å finne løsninger. Vi får gode skussmål for vår oppfølging og service, og vi setter stor pris på å kjenne våre kunder godt gjennom langvarige samarbeid.


Individuell tilpasning
Vi leverer brygger i alle størrelser og til alle formål, spesielt utviklet for de belastninger og den miljøpåvirkning en brygge skal måtte tåle i det norske klimaet.


Bryggereferanser

Fredrikstad Motorbåtforening


Verket Moss


Djevelodden


Rondvatnet i Rondane